Esato Mobile
Sony Ericsson / Sony : Symbian phones : How does Media Server works in Satio
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Sony Ericsson / Sony > Symbian phones > How does Media Server works in Satio Bookmark topic
Page123>

dipb Posts: 209

Does anyone has any idea on how does Media Server feature works in Satio ?
I am connected to my wireless home network. But can I access the phone from my laptop through same wireless network ?
[ This Message was edited by: dipb on 2010-03-09 20:46 ]

--
Posted: 2010-03-09 21:33:37
Edit : Quote

daviep Posts: > 500

me too please.started the media sever app,now what do you do?
can you access/transfer files?
--
Posted: 2010-03-09 21:44:11
Edit : Quote

larry 68 Posts: > 500

I dont understand what you can do with this either, eagerly awaiting a proper explanation.
--
Posted: 2010-03-09 21:49:39
Edit : Quote

DrewVL Posts: 238

The Digital Living Network Alliance (DLNA) technology enables consumer products from different vendors to communicate and create a complete media entertainment system in your home. With the Network sharing feature in your mobile, you can let your phone serve as a mobile digital media server to share the content in your phone with family and friends. With this feature enabled, you can enjoy the vacation photos and the music you have in you mobile, wirelessly on any other DLNA enabled device in your home.


--
Posted: 2010-03-10 04:33:45
Edit : Quote

eltoffer Posts: 348

run app and then go to your windows meadia player and selec U1 and here you go, your phone files in your pc
--
Posted: 2010-03-10 05:10:18
Edit : Quote

DrewVL Posts: 238

Hm...
Im not sure that Windows Media will recognize it by just doing so..devices with DLNA technologies enabled will work wirelessly.

Drew
Just my two cents i could be wrong

***corrections .. sorry he is correct..it should be working since i havent play with windows media for ages ill post you when i successfully connect them together
[ This Message was edited by: DrewVL on 2010-03-10 04:27 ]

--
Posted: 2010-03-10 05:22:10
Edit : Quote

daviep Posts: > 500

where is the option to select U1,cant see it in my windows media player
--
Posted: 2010-03-10 07:26:49
Edit : Quote

bahraini Posts: 360

am using it with my PS3
and it works great

--
Posted: 2010-03-10 07:54:39
Edit : Quote

eltoffer Posts: 348

forgot to mention

only on vista and seven is available, not sure if only getting the latest WMP version works but at least on my pc it is working
--
Posted: 2010-03-10 07:54:43
Edit : Quote

dipb Posts: 209

where un WMP to select U1 ? From File > Open ? If so, I still cannot see the U1 on the network.
I am running XP SP3 though. Can that be a problem ?
--
Posted: 2010-03-10 09:25:29
Edit : Quote
Page123>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home